Aida - O nouă premieră la Opera Maghiară

Imagine
Aida

Opera Maghiară din Cluj prezintă joi, 25 mai  și duminică, 28 mai 2023, cea mai nouă producție a Operei clujene, premiera spectacolului de operă ,,Aida” de Giuseppe Verdi, o lucrare remarcabilă ce a devenit un element de bază al repertoriului operistic.

Spectacolul va fi prezentat în două distribuții diferite, astfel că publicul va avea ocazia în ambele seri să se bucure de interpretări unice, asistând, de fapt, la două Premiere, aflate sub conducerea muzicală a Maestrului dirijor Horváth József, în regia invitatului Selmeczi György și scenografia semnată de invitatul Gothár Péter.

Rolurile principale al spectacolului ,,Aida” sunt interpretate de Egyed Apollónia, Barabás Zsuzsa, Pataki Adorján, Hector Lopez Mendoza, Veress Orsolya, Liza Kadelnik, Balla Sándor, Nagy Zoltán, Alin Anca,  Corneliu Huțanu, Szilágyi János, Molnár Zoltán, Covacinschi Yolanda și Bardon Tony.

La realizarea spectacolului au contribuit: Venczel Attila (scenografie), Ledenják Andrea (costumele), Kulcsár Szabolcs (maestru de cor), Jakab Melinda (coregraf).
Biletele pentru premiera spectacolului ,,Aida” din 25 mai, precum și pentru reprezentația din 28 mai, pot fi achiziționate de la casa de bilete a Operei (în zilele lucrătoare, între orele 10.00 și 14.00) și online pe www.eventbook.ro.
Vă așteptăm cu drag!