07
Ianuarie
Joi/ 19:00

LETSHOW

Letshow cover
Musical

Spectacol online

Spectacolul de cabaret LETSHOW vã oferã şansa de a trãi o searã specială la Operă. O searăplină de muzică, dans şi umor, pentru a întâmpina Noul An cu voie bună. Dirijorul Kulcsár Szabolcs și regizorul Béres László urmând tradiția anilor trecuți pentru spectacolul de revelion, au făcut o selecție a celor mai cunoscute fragmente din cele mai îndrăgite operete și musicaluri ale repertoriului de gen. Trebuie menționat însă că, piesele din această selecție sunt inedite, lipsind în ultimii 10-15 ani din spectacolele de cabaret de Anul Nou. Membrii colectivului de artiști ai Operei vor putea fi vãzuți și şi în ipostaze neobişnuite, cum ar fi de exemplu soliștii Madarász Lóránt și Ádám János care vor prezenta momente de cabaret. Şi surprizele nu se opresc aici.
Invitații serii vor fi, formația Jazzybirds și Ansamblul Tokos, ambele alcătuite din membrii ai orchestrei Operei Maghiare. Ansamblul de balet al Operei va oferi publicului un spectacol de dans de zile mari, în coregrafia inspiratã a douã mari artiste ale scenei: Jakab Melinda și Rusu P. Gabriella.
Ideea principalã a SHOWului este dialogul a două lumi muzicale, cea modernă și cea clasică, într-o adevărată emulaţie, ce alternează jazzul cu folclorul tradițional, opereta, musicalul, chansonul, cu momente haioase de cabaret, într-un decor inspirat, realizat de Venczel Attila și costume create de designerul Ledenják Andrea.  

 

LETSHOW

Spectacol de cabaret

 

În distribuție:

 Balázs Borbála, Barabás Zsuzsa, Bartha Boróka, Egyed Apollónia, Fülöp-Gergely Tímea, Hary Judit, Kerekes Mária, Székely Zselyke, Ábrahám Gelllért, Gergely Elek, Farkas Lóránd, Laczkó Vass Róbert, Marosán Csaba, Pataki Adorján, Rétyi Zsombor, Sárosi Áron, Szilágyi János

Artişti invitaţi: Jazzybirds, Tokos Zenekar
Momente de cabaret: Ádám János, Madarász Lóránt

Cu participarea corului, orchestrei și ansamblului de balet al Operei Maghiare Cluj

Scenografie: Venczel Attila
Costume: Ledenják Andrea
Coregraf: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriella
Concert-maestru: Barabás Sándor, Ferenczi Endre
Regia tehnică: Venczel Péter
Sufleur: Kondrát Bea

 

Dirijor: Kulcsár Szabolcs 

Regia: Béres László
 

Înregistrările difuzate pe canalul YouTube al instituției fac parte din arhiva Operei Maghiare din Cluj. Calitatea înregistrării variază în funcție de posibilitățile tehnice din perioada respectivă.

 

 

Înregistrările difuzate pe canalul YouTube al instituției fac parte din arhiva Operei Maghiare din Cluj. Calitatea înregistrării variază în funcție de posibilitățile tehnice din perioada respectivă.