Magia operei: Workshop pentru cadrele didactice participante la spectacolul pentru copii al Operei Maghiare Cluj

Imagine
Workshop

Magia operei: Workshop pentru cadrele didactice participante la spectacolul pentru copii al Operei Maghiare Cluj

Asociația Amicilor Operei Maghiare vă invită la un workshop premergător spectacolului Magia operei – Flautul fermecat din 7 Februarie 2022. A fost dovedit că publicul de copii ascultă cu mai mare atenție dacă este pregătit pentru experiența unui concert sau a unui spectacol de operă. Pentru ca elevii claselor primare să poată fi pregătiți concret și eficient în clasă, în cadrul workshop-ului vor fi prezentate activități variate, menite că familiarizeze copiii cu genul operei și cu muzica operei Flautul fermecat de Mozart. Toate activitățile pot fi desfășurate cu copiii în clasă cu respectarea măsurilor actuale de distanțare și de igienă.

Workshop-ul va fi susținut în limba maghiară de Dr. Toadere Kovács Dalma, dirijor și mediator muzical. Participanților le vor fi puse la dispoziție un material didactic și exemple muzicale. Acestea sunt conforme cerințelor Programei școlare pentru învățământul primar.

Workshop va avea loc online (zoom) luni 17 ianuarie 2022 ora 17:00-18:00

Participarea este gratuită, cu rezervare prealabilă la adresa [email protected]

Organizator: Asociația Amicii Operei Maghiare din Cluj

Workshop-ul face parte din proiectul „Programul educativ Aventuri Muzicale”

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Administrația Fondului Cultural Național nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Partener: Opera Maghiară din Cluj