„Prințesa circului" cu Balázs Borbála în rolul principal

Imagine
bori_cirkuszhercegő.jpg

„Prințesa circului” este una dintre cele mai des jucate spectacole ale lui Kálmán Imre după operetele „Silvia” și „Contesa Maritza”. 
Locul desfășurării evenimentelor este celebrul circ din Sankt Petersburg. Aici se refugiază Fedja, un ofițer din Rusia țaristă, care se îndrăgostește de Fedora, mireasa unchiului său. Secretul este dezvăluit și prințul distruge cariera de ofițer a lui Fedja, care apoi devine interpret sub pseudonimul Mister X, la circul din Sankt Petersburg, purtând mereu mască neagră. Fedora devine soția prințului bătrân, dar rămâne văduvă devreme. Într-unul dintre spectacolele de circ la care participă și Fedora, Fedja îi mărturisește iubirea. Ea nerecunoscându-l, îl respinge.
În operete, ca în lumea basmelor, personajele reușesc să treacă peste normele impuse de societate și astfel triumfiează dragostea împlinită.

Rolurile principale al spectacolului sunt interpretate de Balázs Borbála și Szabó Levente.


Opereta va fi pusă în scenă de către regizorul Szabó Emese, dirijorul spectacolului fiind Kulcsár Szabolcs.

Biletele pentru spectacolul „Prințesa circului” pot fi achiziționate de la casa de bilete a Operei (în zilele lucrătoare, între orele 10.00 și 14.00) și online pe www.eventbook.ro.


Vă așteptăm cu drag!