Siluete – premieră absolută la Opera Maghiară

Imagine
Laczkó Vass Róbert_Csergő Domokos

Compozitorul şi percuționistul Csergő Domokos şi actorul, poetul şi cântărețul Laczkó Vass Róbert vă prezintă în premieră absolută pe scena Operei Maghiare din Cluj spectacolul „Siluete”, un concept de poezie în context simfonic. Lucrările compuse pentru orchestră simfonică invită publicul într-o călătorie stilistică multicoloră, oferind astfel un cadru inedit poeziilor scrise şi cântate de Laczkó Vass Róbert. Suportul vizual al spectacolului este asigurat de Török Ádám. Conducător muzical: Csergő Domokos; asistent regie: Jancsó Hajnal.

Colaboratori: Covacinschi Yolanda, Gáspárik Szilvia-Klára, Hayashi Kelemen Jácint, András Gábor Róbert. Cu participarea orchestrei și ansamblului de balet ale Operei Maghiare din Cluj și al Corului Maghiar de Copii din Cluj.

,,Percuționistul nostru Csergő Domokos apare pentru a doua oară în calitate de compozitor pe scena Operei Maghiare din Cluj. De data aceasta, împreună cu actorul Laczkó Vass Róbert, a conceput o fantezie muzicală și lirică, îmbrăcată în haine simfonice. Sunt ferm convins că, și de data aceasta, creativitatea celor doi artiști va surprinde publicul. Sunt convins că nu e nevoie să îl prezint pe Laczkó Vass Róbert publicului din Cluj – sau din Transilvania. Este un artist invitat frecvent la Opera noastră, iar diversitatea carierei sale este o garanție și pentru succesul „Siluetelor” – a declarat Szép Gyula, directorul instituției.

Biletele pentru spectacolul ,,Siluete”  pot fi achiziționate de la casa de bilete a Operei (în zilele lucrătoare, între orele 10.00 și 14.00) și online pe www.eventbook.ro.

Vă așteptăm cu drag!