IN MEMORIAM LÁSZLÓ ÉVA

Imagine
Carmen_László Éva

,,Spectacolul nostru ,,Carmen” din 7 martie 2024 va fi jucat în onoarea celei de-a 100-a aniversări de la nașterea Évei László, fosta noastră distinsă mezzosoprană, unul dintre extraordinarii artiști ai companiei, care a creat opera maghiară modernă de la Cluj cu o structură pe care o păstrăm și astăzi și pe care încercăm să o ridicăm la un nivel demn de predecesorii noștri care ne privesc din eternitate” – a declarat Szép Gyula, directorul Operei Maghiare din Cluj.

Jankó Zsolt va dirija producția extraordinară începând cu ora șase și jumătate seara. Regia este semnată de Szabó Emese.

 

În distribuție: Veress Orsolya, László Boldizsár, Sándor Csaba, Egyed Apollónia, Szilágyi János, Bardon Tony, Kincses Márk, Covacinschi Yolanda, Balázs Borbála, Sándor Árpád, Bogoi Viorica, Mányoki László

 

Spectacolul în onoarea lui László Éva va fi precedată de o lansare de carte, de la ora 17:30, în foaierul de la etaj al Operei. Benkő Judit, autoarea biografiei ,,Mezzosoprana cu un milion de voci”, a fost redactor al programelor de muzică clasică la Radio Cluj. Invitați la eveniment: Roth György, fiul cântăreței, muzicologul Benkő Judit și muzicianul Rónai Ádám. Moderatorul serii va fi Szép Gyula, directorul Operei Maghiare din Cluj.

Biletele pentru spectacolul ,,Carmen”  pot fi achiziționate de la casa de bilete a Operei (în zilele lucrătoare, între orele 10.00 și 14.00) și online pe www.eventbook.ro.

Vă așteptăm cu drag!